Роботу сайту «5 каналу» відновлено

Поділитися
© wallpapers-diq.com
Роботу сайту «5 каналу» відновлено. Пошкодження інформації вдалося уникнути, повідомляється у четвер, 19 серпня, на сайті телеканалу.
Роботу сайту «5 каналу» відновлено. Пошкодження інформації вдалося уникнути, повідомляється у четвер, 19 серпня, на сайті телеканалу. 17 серпня сайт «5 каналу» був зламаний. Хакери намагалися завантажити файл, який дозволяв їм повне управління сайтом телеканалу. «Спроба впровадження була здійснена зловмисниками за допомогою зараженого вірусами сервера за межами України. Вторгнення відразу було ліквідовано, з посиленням рівня безпеки», - йдеться у повідомленні. У той же час, після ліквідації загрози роботи сайту невідомі оператори почали масовану DDoS-атаку на сервери компанії, що обслуговують сайт телеканалу. Робота сайту була тимчасово припинена, щоб виключити можливість знищення бази даних. Колектив «5 каналу» розцінює такі події як сплановану акцію. Раніше, колективи трьох українських телеканалів, «5 канал», «ТВі» і ТРК «Чорноморська», у суботу, 14 серпня, з 19 до 20 годин провели попереджувальний ефірний страйк, щоб привернути увагу суспільства до загрози свободі слова і основам демократії в Україні.

За матеріалами: «5 канал»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі