Пожежі у Росії: Медвєдєв скасував режим надзвичайної ситуації ще у трьох регіонах

Поділитися
© misterbjerkeca.files.wordpress.com
Президент Росії Дмитро Медвєдєв скасував режим надзвичайної ситуації у трьох регіонах, введений раніше через масштабні природні пожежі. Про це у п'ятницю, 20 серпня, повідомила прес-служба голови Кремля.
Президент Росії Дмитро Медвєдєв скасував режим надзвичайної ситуації у трьох регіонах, введений раніше через масштабні природні пожежі. Про це у п'ятницю, 20 серпня, повідомила прес-служба голови Кремля. Так, рішенням президента режим надзвичайної ситуації знято у Нижегородській і Московській областях, а також у республіці Мордовія. Єдиним регіоном Росії, де даний режим продовжує діяти, залишається Рязанська область. Тут все ще тривають природні пожежі. Нагадаємо, рішенням Дмитра Медвєдєва надзвичайна ситуація була оголошена у семи суб'єктах РФ: Володимирській, Воронезькій, Московській, Нижегородській, Рязанській областях, а також у республіках Марій Ел і Мордовія. Через 10 днів голова Кремля скасував режим НС у Володимирській і Воронезькій областях, а також у республіці Марій Ел. Із середини липня через сильну спеку та посуху в Росії відбулося більше 28 тисяч природних пожеж загальною площею 885 тисяч гектарів. У результаті загинули 54 людини. Вогонь знищив понад 2,5 тисячі будинків у 148 населених пунктах. Так чи інакше постраждали більше 2 тисячі сімей. За даними МНС Росії, попередній збиток від лісових пожеж склав близько 12 мільярдів рублів (більше 380 мільйонів доларів). В останні дні пожежні змогли взяти ситуацію під контроль - якщо тиждень тому було близько 600 пожеж на площі понад 80 тисяч гектарів, то у четвер, 19 серпня, залишалося близько 300 осередків пожеж, а їхня загальна площа скоротилася до 11 тисяч гектарів.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі