Посол України в Росії розпочав працювати

Поділитися
У середу, 21 липня, надзвичайний і повноважний посол України у Російській Федерації Володимир Єльченко вручив копії вірчих грамот статс-секретарю, заступнику міністра закордонних справ РФ Григорію Карасіну.
У середу, 21 липня, надзвичайний і повноважний посол України у Російській Федерації Володимир Єльченко вручив копії вірчих грамот статс-секретарю, заступнику міністра закордонних справ РФ Григорію Карасіну.Про це повідомляє прес-служба українського зовнішньополітичного відомства. За її даними, у ході бесіди, яка відбулася після церемонії, сторони обговорили широке коло питань двостороннього українсько-російського співробітництва, включаючи політичну, економічну та гуманітарну проблематику, питання міжнародного порядку денного, а також графік контактів вищого і високого рівня до кінця поточного року у рамках розвитку міждержавного політичного діалогу. Під час зустрічі Володимир Єльченко вручив Григорію Карасіну проект Декларації про зміст українсько-російського стратегічного партнерства. Нагадаємо, 30 червня президент Віктор Янукович підписав указ про звільнення Володимира Єльченка із посади постійного представника України при міжнародних організаціях у Відні і вже 2 липня призначив його послом у Росії. Посада посла України у РФ залишалася вакантною з березня цього року, після того як Костянтин Грищенко очолив МЗС. Володимир Єльченко - кар'єрний дипломат зі стажем служби 29 років. Обіймав різні керівні посади у МЗС, курирував взаємодію із міжнародними організаціями, керував постійним представництвом України в ООН. У 2003-2005 роках - перший заступник міністра закордонних справ. Із 2006 року - голова постійного представництва України при міжнародних організаціях у Відні.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі