Намічений вивід військ Великобританії з Німеччини призведе до погіршення економічної ситуації ФРН

Поділитися
© 1tvnet.ru
Згідно з наміченим планом скорочення витрат на оборонну сферу, Великобританія збирається форсувати виведення свого бойового контингенту з території Німеччини. Вихід десятків тисяч військових та їхніх сімей призведе до серйозного погіршення економічної ситуації в регіоні. Про це в середу, 20 жовтня, повідомили ЗМІ.
Згідно з наміченим планом скорочення витрат на оборонну сферу, Великобританія збирається форсувати виведення свого бойового контингенту з території Німеччини. Вихід десятків тисяч військових та їхніх сімей призведе до серйозного погіршення економічної ситуації в регіоні. Про це в середу, 20 жовтня, повідомили ЗМІ. Згідно з оновленою Стратегією національної безпеки, оприлюдненою британським урядом, офіційний Лондон збирається вивести всіх своїх військових з ФРН до 2020 року. При цьому, половина всього контингенту залишить країну вже до 2015 року. За планом розробленим раніше, припускали, що війська залишаться в Німеччині до 2035 року. На сьогодні чисельність британських військ на території ФРН становить 20200 осіб. Вони розташовуються в 12 гарнізонах на території федеральних земель Нижня Саксонія й Північний Рейн - Вестфалія. Згідно з повідомленнями, земельна й муніципальна влада вже висловили жаль з приводу підготовлюваного виведення військ. Разом з британськими військовослужбовцями ФРН покинуть члени їхніх сімей. Все це очікувано призведе до погіршення економічної ситуації. Збитки тільки в галузі роздрібної торгівлі оцінюють у мільйони євро.

За матеріалами УНИАН

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі