Начальник Держекоінспекції Севастополя погорів на хабарі

Поділитися
Співробітники Севастопольської прокуратури та управління з боротьби із організованою злочинністю затримали при отриманні хабара начальника Державної екологічної інспекції Севастополя.

Співробітники Севастопольської прокуратури та управління з боротьби із організованою злочинністю затримали при отриманні хабара начальника Державної екологічної інспекції Севастополя.

Як повідомили у правоохоронних органах у середу, 11 серпня, чиновник затриманий «на гарячому» у своєму кабінеті при отриманні хабара в сумі 30 тисяч гривень.

Начальник екологічної інспекції вимагав хабар за поновлення роботи одного з готельних комплексів, робота якого була припинена у зв'язку з виявленими порушеннями.

Згідно з даними сайту Держекоінспекції в регіоні, відомство у Севастополі очолює Іван Циганков.

Також сьогодні стало відомо, що голова Березовської райадміністрації (Одеська область), член Партії регіонів Сергій Кухтік буде відсторонений від виконання обов'язків на час проведення розслідування щодо встановлення факту отримання хабара. Як повідомляє прес-служба президента України, про це заявив у середу заступник голови адміністрації президента Станіслав Скубашевський.

«Якщо це знайде своє підтвердження, чиновник буде негайно звільнений з роботи і відповідатиме за законом так, як відповідав би будь-який інший, хто порушує закон. І тут не має ніякого значення те, до якої він партії належить, і хто його призначав на посаду», - наводить прес-служба слова Скубашевського.

Як повідомлялося, найбільші суми хабарів вимагають в економічно розвинених областях України, а також в областях з високим рекреаційним потенціалом, заявив у статті для «Дзеркала тижня» співробітник департаменту зі зв'язків з громадськістю МВС України Геннадій Карпюк.

«Географія хабарництва по-українськи має ту особливість, що великі суми «беруть» в економічно розвинених містах чи в зонах рекреації (Донецька, Дніпропетровська, Харківська, Одеська області, Київська область, АР Крим, Карпати і Закарпаття)», - зазначив Карпюк.

За матеріалами «Інтерфакс-Україна»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі