Мельниченко може відмовитися давати свідчення в суді у справі Гонгадзе

Поділитися
Колишній майор Держохорони Микола Мельниченко може відмовитися давати свідчення в суді у справі про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе. Про це у вівторок, 14 вересня, пише видання «Коммерсант-Украина».
Колишній майор Держохорони Микола Мельниченко може відмовитися давати свідчення в суді у справі про вбивство журналіста Георгія Гонгадзе. Про це у вівторок, 14 вересня, пише видання «Коммерсант-Украина».«Слідство могло б бути більш ефективним. Не було підтримки з боку керівництва країни - воно не допомагало і не прискорювало його просування, - заявив Мельниченко виданню і після невеликої паузи додав: - Я не виключаю, що взагалі відмовлюся давати свідчення в суді». Пояснити, чим викликане небажання підтвердити свої свідчення в суді, він не захотів. У той же час, Мельниченко впевнений, що у питанні пошуку замовників злочинів вже можна поставити крапку. «17 вересня - останній день, коли можна пред'явити звинувачення замовникам. Якщо це не буде зроблено до цього дня, вони не будуть покарані ніколи», - заявив він. Мельниченко нагадав, що він проходить у справі екс-генерала МВС Олексія Пукача в якості свідка. «Я знаходжуся під охороною СБУ як свідок, я передав записи для проведення експертизи, яка підтвердила, що в них немає монтажу», - розповів колишній майор Держохорони. Як повідомлялося, слідство Генеральної прокуратури встановило, що Пукач отримав наказ убити журналіста Гонгадзе від тодішнього міністра внутрішніх справ Юрія Кравченка.

За матеріалами «Коммерсант-Украина»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі