КМДА встановив граничну температуру в робочих приміщеннях під час спеки

Поділитися
Влада Києва затвердила перелік заходів, що спрямовані забезпечити киянам належні умови праці під час спеки. Зокрема, передбачено, що температура в робочих приміщеннях не повинна перевищувати +28 градусів.
Влада Києва затвердила перелік заходів, що спрямовані забезпечити киянам належні умови праці під час спеки. Зокрема, передбачено, що температура в робочих приміщеннях не повинна перевищувати +28 градусів. Відповідне розпорядження підписав в.о. голови Київської міської державної адміністрації Олександр Попов, повідомляє прес-служба КМДА в четвер, 29 липня. Відповідне розпорядження підписав в.о. голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Олександр Попов, повідомляє прес-служба КМДА в четвер. Серед зазначених заходів – щоденний полив тротуарів, проїзної частини. Для працюючих у приміщенні температура повітря в спекотну пору року, згідно з державними санітарними нормам, не повинна перевищувати +28 за відносної вологості від 55% до 75%. Згідно з розпорядженням, керівники підприємств, установ і організацій зобов'язані забезпечити дотримання цих норм шляхом встановлення систем кондиціонування, використання тепловідбивального екранування, жалюзі, систем охолоджування приміщення, охолоджувальних екранів на робочих місцях, забезпечення питного режиму для працівників, проведення вологого прибирання тощо. Відповідальність за наглядом за мікрокліматичними показниками на підприємствах, в установах і організаціях покладено на головного державного санітарного лікаря міста. Розпорядженням передбачено здійснення заходів адміністративного впливу в разі його невиконання керівниками установ. У зв'язку з аномальною спекою  концентрація формальдегіду  в київському повітрі перевищує в пять разів ГДК Нагадаємо, що начальник українського Гідрометцентру Микола Кульбіда прогнозує, що в серпні на переважній частині України  максимальна температура цього року  сягне  +40-42.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі