Київська міліція вибачилась перед Крістофом Ріссом та Яном Вагнером

Поділитися
Керівництво київської міліції вибачилось перед гостями Другого Всеукраїнського газетного конгресу, Крістофом Ріссом та представником компанії INMA Яном Вагнерем, в яких в суботу, 30 жовтня, двоє міліціонерів намагалися перевіти документи. Про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю ГуМВС України в м. Києві.
Керівництво київської міліції вибачилось перед гостями Другого Всеукраїнського газетного конгресу, Крістофом Ріссом та представником компанії INMA Яном Вагнерем, в яких в суботу, 30 жовтня, двоє міліціонерів намагалися перевірити документи. Про це повідомляє відділ зв’язків з громадськістю ГуМВС України в м. Києві.Згідно з повідомленням, керівництво київської міліції в особі заступника начальника ГУ МВС України в м. Києві Олександра Пасльона, в.о. начальника Печерського райуправління столичної міліції Ігоря Коробова та начальника відділу зв‘язків з громадськістю Володимира Поліщука в присутності голови ради директорів асоціації «Незалежні регіональні видавці України» Олександра Човгана зустрілися в готелі «Україна» Ріссом і Вагнером та «вибачилися перед ними за непрофесійні дії пішого наряду патрульної служби Печерського райуправління, які виразилися в тривалому часі перевірки документів, затягуванні особистого часу гостей нашої країни та деякій некомпетентності працівників міліції щодо міжнародних ідентифікаційних документів». У повідомленні відзначається, що Рісс «з розумінням поставився до інформації, що сержант та молодший сержант міліції, 1987 та 1988 років народження, в зв‘язку з відсутністю достатнього досвіду дещо затримали його у виконанні його особистих справ». В.о. начальника Печерського райуправління Коробов повідомив, що наразі триває службова перевірка щодо двох працівників міліції, яка в разі підтвердження некомпетентності працівників міліції рекомендуватиме накладання на них дисциплінарного стягнення. «Керівництво київської міліції сподівається, що цей інцидент не затьмарить враження гостей від перебування в Україні, зокрема в історичній частині столиці, на Печерську», - йдеться в повідомленні. Вагнер подякував працівникам міліції за оперативне реагування на критику їхніх підлеглих і висловив сподівання, що в разі вирішення питання щодо проведення в Києві всесвітнього газетного конгресу охорона безпеки представників іноземних ЗМІ буде забезпечена на найвищому рівні. Нагадаємо, що інцидент стався в суботу, 30 жовтня.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі