Кінах: Новий Податковий кодекс можуть ветувати

Поділитися
Український союз промисловців і підприємців (УСПП) може запропонувати президенту Віктору Януковичу ветувати Податковий кодекс (НК). Про це в середу, 20 жовтня, повідомив голова УСПП, депутат від фракції Партії регіонів (ПР) Анатолій Кінах.
Український союз промисловців і підприємців (УСПП) може запропонувати президенту Віктору Януковичу ветувати Податковий кодекс (НК). Про це в середу, 20 жовтня, повідомив голова УСПП, депутат від фракції Партії регіонів (ПР) Анатолій Кінах.«Економічна рада при УСПП може запропонувати президенту України заборонити проект Податкового кодексу», - сказав Анатолій Кінах. За його словами, УСПП турбує зменшення граничного розміру виручки до 300 тисяч, кількості найманих працівників до 2 людей, невизначеність норми про перехідний етап для переходу суб'єктів малого бізнесу зі спрощеної системи оподаткування, обліку звітності, на загальну систему оподаткування. «Новий проект Податкового кодексу містить як позитивні, так і низку дискусійних моментів... Останні, насамперед, стосуються оподаткування доходів громадян та житлових приміщень, визначення видів діяльності, в яких можна використовувати спрощену систему оподаткування», - зазначив парламентарій. Нагадаємо, 7 жовтня Рада прийняла у першому читанні Податковий кодекс. Проект Податкового кодексу був внесений Кабміном на розгляд Ради 21 вересня. Він був оприлюднений на офіційному сайті парламенту. Варто нагадати також, що через неприйняття Податкового кодексу відкладається розгляд проекту державного бюджету на 2011 рік. Так, раніше президент Віктор Янукович і прем'єр Микола Азаров висловилися за прийняття держбюджету-2011 на основі нового Податкового кодексу. Пізніше з цієї причини спікер Володимир Литвин повернув Кабінету міністрів проект держбюджету.

За матеріалами Компаньон

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі