Кількість жертв ДТП у Дніпропетровській області збільшилася до 45 осіб

Поділитися
У ніч на п'ятницю в обласній лікарні ім.Мечникова від тяжких травм померла жінка, яка стала 45-ою жертвою автокатастрофи у Дніпропетровській області.
У ніч на п'ятницю в обласній лікарні ім.Мечникова від тяжких травм померла жінка, яка стала 45-ою жертвою автокатастрофи у Дніпропетровській області.Як повідомили агентству в обласній лікарні ім.Мечникова у п'ятницю, 15 жовтня, ще один чоловік був прооперований вночі. Лікарі оцінюють його стан як важкий. Стан решти сімох постраждалих стабільний, середньої тяжкості. У середу повідомлялося, що кількість жертв ДТП збільшилася до 44-х - у лікарні померла жінка. Всі постраждалі знаходяться в Дніпропетровській обласній лікарні ім.Мечникова. Як повідомлялося, у Дніпропетровській області 12 жовтня близько 9 години ранку в Марганці на залізничному переїзді пасажирський автобус «Еталон» зіткнувся з локомотивом. За попередніми даними, автобус виїхав на залізничний переїзд на заборонний сигнал світлофора. Проте МВС розглядає й інші версії трагедії. За кількістю жертв ДТП стала наймасштабнішою за роки незалежності України.

За матеріалами «Інтерфакс-Україна»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі