Керівництво "Київміськбуду" провело альтернативні збори акціонерів прямо на вулиці

Поділитися
Прес-служба АТ "Холдингова компанія "Київміськбуд" (Київ) стверджує, що правоможні збори його акціонерів у вівторок проходили під відкритим небом неподалік будинку на просп. Перемоги, 35 (в якому знаходиться вестибюль ст. Метро Політехнічний інститут і розташовується управління метрополітену) у столиці через блокування входу до нього.
Прес-служба АТ "Холдингова компанія "Київміськбуд" (Київ) стверджує, що правоможні збори його акціонерів у вівторок проходили під відкритим небом неподалік будинку на просп. Перемоги, 35 (в якому знаходиться вестибюль ст. Метро Політехнічний інститут і розташовується управління метрополітену) у столиці через блокування входу до нього.Як зазначено у прес-релізі, на зборах зареєструвалися власники понад 70% акцій "Київміськбуду", у тому числі представники нових акціонерів - восьми інвестиційних компаній-нерезидентів: Atima Limited, Altimak Limited, Intermion Limited, Investion Limited, Vigorans Limited, Intrapolia Limited, Surtoria Limited, Akvista Limited. У прес-релізі стверджується, що головою правління був обраний Василь Можар, членами правління - Дмитро Гуленко, Олександр Галицький, Олексій Булгаков, Василь Козачук, Петро Мацарський, Сергій Драч, Володимир Стефанівський, Віра Герасимова, В'ячеслав Топчій і Петро Мазотов. До наглядової ради холдингу, відповідно до прес-релізу, були обрані Володимир Поляченко, Денис Комарницький, а також представник нових акціонерів Авраам Стівен. Реєстратором переобрано ТОВ "Адрем", йдеться в прес-релізі. Згідно з повідомленням, на зборах головував В.Можар. "До складу наглядової ради увійшов представник іноземних інвесторів Стівен Авраам. Поза цим в правлінні продовжать працювати ті самі фахівці, що й до сьогоднішнього дня. Я залишаюся на посаді голови правління холдингу. Хочу подякувати акціонерам за підтримку і довіру", - наведені в прес- релізі слова В. Можара. Як повідомлялося, сьогодні вранці група невідомих осіб заблокувала вхід до будівлі, в якій на 9:30 було призначено проведення позачергових зборів акціонерів АТ «Холдингова компанія «Київміськбуд». В середину будівлі не могло потрапити керівництво холдингу (зокрема, віце-президент «Київміськбуду» В'ячеслав Топчій), його міноритарні акціонери, тоді як представників преси допустили до зали, в якій буде транслюватися проведення зборів.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі