Каськів заявляє, що не збирається до коаліції

Поділитися
Народний депутат України від блоку «Наша Україна - Народна самооборона» Владислав Каськів заявляє, що його робота у Комітеті з економічних реформ над національними проектами не пов'язана з політикою і його політичними поглядами і до коаліції він не піде. Про це він повідомив на прес-конференції у п'ятницю, 6 серпня.
Народний депутат України від блоку «Наша Україна - Народна самооборона» Владислав Каськів заявляє, що його робота у Комітеті з економічних реформ над національними проектами не пов'язана з політикою і його політичними поглядами і до коаліції він не піде. Про це він повідомив на прес-конференції у п'ятницю, 6 серпня. Коментуючи своє призначення керівником робочої групи з національних проектів у Комітеті економічних реформ, створеному при адміністрації президента України, а також те, що голова держави Віктор Янукович затвердив низку національних проектів, якими буде займатися дана робоча група, Каськів сказав: «У контексті реалізації національних проектів ніякої політики немає. Це державна справа». «Мене ніхто не примушує вступати до Партії регіонів або до коаліції, голосувати проти своїх переконань. Це принципова професійна справа», - підкреслив він. «Напевно, логічним було б моє приєднання до коаліції, але моєю проблемою залишається наявність у коаліції комуністів і низки питань у гуманітарній сфері, зокрема, трактування історії і мовне питання», - зазначив депутат. Відповідаючи на питання про те, чи не боїться він посваритися зі своїми колегами із фракції у зв'язку з рішенням займатися національними проектами під егідою президента, і чи не боїться він того, що це відіб'ється на його подальшій політичній кар'єрі, Каськів сказав: «Для чого люди йдуть у політику, для того щоб постійно перебувати у політиці? Ні». Він підкреслив, що політика є інструментом для реалізації чітких ідей і завдань. «Посваритися (з колегами із фракції) можна, але з людьми недалекими, які бачать своєю місією у політиці присутність, а не реалізацію завдань, і з тими, які займаються дешевим популізмом і спекуляціями», - заявив Каськів. Депутат додав, що його політика полягає в тому, щоб ніколи не виступати проти власних принципів. «Як це оцінять люди, покажуть вибори ... якщо вона (його політика) буде погано оцінена, то я не стану наступним членом парламенту, якщо добре, то буду», - сказав він. Нагадаємо, про те, що Каськів очолив робочу групу Комітету економічних реформ з національних проектів, стало відомо у середу, 4 серпня. Каськів закінчив історичний факультет Київського педагогічного університету ім.Драгоманова та Національну академію державного управління при президенті України з дипломом магістра управління суспільним розвитком. У 2004 році керував координаційним центром громадянської кампанії «Пора», яка прийняла активну участь у «помаранчевій революції» і згодом стала однойменною політичною партією. Був радником третього президента України Віктора Ющенка. У даний час є депутатом від НУ-НС.

За матеріалами «Інтерфакс-Україна»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі