Капітаном «Динамо» став Шевченко

Поділитися
У сезоні 2010/2011 київське «Динамо» на поле буде виводити новий капітан - 33-річний нападаючий Андрій Шевченко. Про це у понеділок, 5 липня, повідомила прес-служба клубу.

У сезоні 2010/2011 київське «Динамо» на поле буде виводити новий капітан - 33-річний нападаючий Андрій Шевченко. Про це у понеділок, 5 липня, повідомила прес-служба клубу.

Капітаном Шевченка призначив головний тренер киян Валерій Газзаєв. Минулого сезону «Динамо» на поле виводив його партнер з атаки Артем Мілевський.

Варто відзначити, що ЗМІ вже давно повідомляли про майбутню зміну капітана київського клубу. Справа у тому, що на товариські матчі австрійського збору із капітанською пов'язкою на поле виходив саме Шевченко.

Нагадаємо, офіційно сезон кияни розпочнуть вже 9 липня матчем з «Оболонню».

Тим часом, у пресі продовжують циркулювати чутки про швидкий продаж вже екс-капітана «Динамо». Основним претендентом на Мілевського є московський клуб «Локомотив».

Непрямо цю інформацію підтвердив президент залізничників Геннадій Наумов. Він повідомив, що «Локомотив» звертався до «Динамо» щодо продажу форварда. «Сума, виставлена за Мілевського, явно свідчить про те, що кияни не хочуть із ним розлучатися. Напевно, він їм самим потрібен», - резюмував Наумов відповідь київського клубу.

За його словами, «Динамо» оцінило Мілевського у більше ніж 10 мільйонів євро.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі