Грузія готова на переговори з Росією щодо підозрюваних у шпигунстві

Поділитися
Грузія готова вести переговори з Росією у зв'язку із затриманням на грузинській території росіян, що підозрюються у шпигунстві. Про це повідомила сьогодні заступник міністра закордонних справ Грузії Ніно Каландадзе.
Грузія готова вести переговори з Росією у зв'язку із затриманням на грузинській території росіян, що підозрюються у шпигунстві. Про це повідомила сьогодні заступник міністра закордонних справ Грузії Ніно Каландадзе.Предметом переговорів, за словами Каландадзе, може бути і можливість передачі Росії її громадян. Президент Грузії Михайло Саакашвілі заявив, що виявлення шпигунської мережі РФ у Грузії вказує на поганий стан російських спецслужб. Як заявив Саакашвілі в інтерв'ю BBC, факт викриття шпигунів свідчить про те, що російські спецслужби не перебувають у хорошій формі, і що державний апарат Росії потребує реформування. Цьому Саакашвілі рекомендує вчитися у Грузії. За його словами, Росія «вже завдала таких збитків, яких тільки могла» Грузії, і він не думає, що виявлення шпигунської мережі змогло б ще більше погіршити і без того погані відносини між Грузією і Росією. У зв'язку з цим Саакашвілі висловив надію, що вектор відносин повернеться до покращення. За підозрою в шпигунстві на користь Росії у Грузії затримано 13 осіб, із них 9 - грузинські громадяни і четверо - росіяни. МЗС Росії назвав заяви Тбілісі про розкриття шпигунської мережі провокацією.

За матеріалами Бі-бі-сі, Радіо Свобода

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі