Генштаб ЗСУ перевірить безпеку на базах і арсеналах

Поділитися
Робоча група генералів і офіцерів на чолі з начальником Генерального штабу - Головнокомандувачем Збройних Сил України генерал-лейтенантом Григорієм Педченком перевірить бази, арсенали і склади Збройних Сил України.
Робоча група генералів і офіцерів на чолі з начальником Генерального штабу - Головнокомандувачем Збройних Сил України генерал-лейтенантом Григорієм Педченком перевірить бази, арсенали і склади Збройних Сил України.Головна мета інспекційної роботи полягає у вивченні питань організації та виконання вибуховопожежних заходів на об'єктах зберігання озброєння та боєприпасів ЗСУ. Так, сьогодні, 10 серпня, робоча група на чолі з начальником Генштабу розпочала свою роботу на 6-му арсеналі Командування сил підтримки ЗС України, що дислокується в районі міста Ічня Чернігівської області. Окрім того, 11 серпня члени робочої групи будуть працювати на об'єктах зберігання озброєння і боєприпасів Збройних Сил у Черкаській області. Нагадаємо, у зв'язку зі спекою на арсеналах, базах і складах зберігання боєприпасів і ракетного палива Сухопутних військ Збройних сил України вживаються додаткові заходи щодо забезпечення їхньої вибухопожежобезпеки. Раніше міністр оборони України Михайло Єжель у ході робочої поїздки до Харківської області заявив, що не допустить виникнення пожеж на території 61 - го арсеналу в місті Лозова. «Ми зробимо все можливе, щоб не допустити пожежі на 61-му арсеналі», - підкреслив міністр оборони. Як відзначив Єжель, небезпека виникнення пожеж на території військової частини підвищується за рахунок того, що більше 41 000 тонн снарядів залишаються розкиданими по території з часів подій 2008 року.

За матеріалами ЛIГАБiзнесIнформ

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі