Дмитро Медвєдєв скасував режим надзвичайної ситуації в останньому суб'єкті РФ

Поділитися
© misterbjerkeca.files.wordpress.com
Дмитро Медведев 24 серпня своїм рішенням скасував режим надзвичайної ситуації в Рязанській області. Ця область залишалася останньою на території Російської Федерації, де зберігався режим.

Дмитро Медведев 24 серпня своїм рішенням скасував режим надзвичайної ситуації в Рязанській області. Ця область залишалася останньою на території Російської Федерації, де зберігався режим.

На даний момент вогнища пожеж практично повністю загашені, але пожежники відзначають, що невелика кількість спалахів все ще є в глибині лісу. Проте, їх кількість і масштаби не можуть бути достатньою підставою для продовження режиму ЧС в області.

Подекуди все ще відчувається запах диму, хоча місцеві жителі констатують, що він став набагато менший. До покинутих димлячих торф’яників протягнуті кілометрові трубопроводи від найближчих озер, які заливають тліючу територію. Крім того, постійно курсують цистерни з водою – пожежники, спільно з лісниками, виявляють вогнища спалаху і відразу на місці їх гасять. Борці з вогнем говорять, що до повної перемоги над стихією залишилися лічені дні. Найбільш пізня дата – 30 серпня.

За даними американського космічного агентства NASA на 24 серпня, на території Рязанської області не виявлено спалахів пожеж. Проте, американці уточнюють, що дані можуть бути не цілком вірними, оскільки роботі спектрорадіометрів заважає підвищена хмарність.

Нагадаємо, що раніше режим надзвичайно ситуації відмінили в шести регіонах: Ніжегородській і Московській, Володимирській і Воронежській областях, а також в республіках Марій Ел і Мордовія.

За матеріалами: Медиарязань, Вести.ru

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі