«Бютівец» Сенченко заявляє, що СБУ встановила в його офісі «жучок»

Поділитися

Голова Кримської республіканської партійної організації ВО «Батьківщина», народний депутат від БЮТ Андрій Сенченко звинувачує співробітників Служби безпеки України в незаконному встановлені пристрою для прослуховування в його офісі.

Про це Сенченко заявив 16 серпня під час прес-конференції в Сімферополі.

Він повідомив, що після обшуку, проведеного СБУ 11 серпня, співробітники приймальні виявили невідомий пристрій, і, як встановили фахівці, ним опинився пристрій для прослуховування.

«Це черговий кримінальний злочин, який здійснюється співробітниками СБУ, а накази віддають ті, хто не хоче нести ніякої відповідальності», - сказав Сенченко.

Депутат також назвав сам обшук незаконним та пояснив при цьому, що «адвокати знайшли дев'ять порушень за різними статтями, зокрема, не було ухвали суду про проведення обшуку».

Сенченко підкреслив, що у відповідь на незаконні дії співробітників СБУ він планує звернутися до Генеральної прокуратури України.

«Ми будемо радитися з Генпрокуратурою, щоб вони визначили  незалежний орган, який буде розслідувати  це неподобство», - резюмував він.

Нагадаємо, 11 серпня співробітники Служби безпеці України провели обшук в офісах депутатів від БЮТ Андрія Сенченка і Сергія Веліжанського.

Того ж дня голова комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони Анатолій Гриценко заявив, що Служба безпеки вчинила протизаконні дії стосовно кримського яхт-клубу «Золотий символ», що належить Андрію Сенченку.

Пізніше, в СБУ пояснили відключення від комунікацій яхт-клубу Сенченко скаргами українських прикордонників на те, що його причали заважають маневруванню суден морської охорони.

За матеріалами: прес-служба КРПО «ВО «Батьківщина»

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі