BMW буде постачати двигуни для Saab

Поділитися
© proff1.ru
Починаючи з 2012 року, німецький гігант автопрому BMW буде постачати свої двигуни для компанії Saab. Нові движки необхідні для наступного покоління «саабів» та для цих цілей спеціально пристосують чотирициліндровий бензиновий мотор з турбонаддувом об'ємом 1,6 літра. Про це в середу, 29 вересня, повідомили місцеві ЗМІ.
Починаючи з 2012 року, німецький гігант автопрому BMW постачатиме двигуни для компанії Saab. Нові движки необхідні для наступного покоління «саабів» і з цією метою спеціально пристосують чотирициліндровий бензиновий мотор з турбонаддувом об'ємом 1,6 літра. Про це в середу, 29 вересня, повідомили місцеві ЗМІ. «Надійні та економні мотори BMW вважають найбільш придатними для машин преміум-класу», - сказав глава фірми Saab Ян Аке Йонссон. Про те, що така співпраця може бути продовжена й у майбутньому сказав Голова ради директорів Saab Віктор Мюллер. Шведський автовиробник, який  приносив тільки збитки, в лютому був проданий його колишнім власником - американським автогігантом General Motors - голандській компанії Spyker. За ті 20 років, що Saab належав GM, він не приносив прибутку. За першу половину цього року в світі було продано лише 10,5 тисяч машин марки Saab, що значно менше, ніж за той же період минулого року, коли вдалося продати 24 300 «саабів». В ідеалі Spyker розраховує довести продажі до 120 тисяч автомобілів на рік.

За матеріалами Би-Би-Си

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі