Барака Обаму не хвилюють чутки відносно його віросповідання

Поділитися
© gorod.tomsk.ru
Президент США заявив, що він не хвилюється через результати нещодавно оприлюдненого опитування, яке показало, що практично п'ята частина населення США вважає його мусульманином. «Факти — це факти», - сказав Обама, який є християнином.
Президент США заявив, що не хвилюється через результати нещодавно оприлюдненого опитування, яке показало, що практично п'ята частина населення США вважає його мусульманином. «Факти — це факти», - сказав Обама, який є християнином. 

У інтерв'ю місцевим ЗМІ він поскаржився, що такі розбіжності відносно його віросповідання пов'язані з «мережею дезінформації, яка в новій інформаційній ері може дуже швидко поширюватися». 

«Я не збираюся дуже хвилюватися через чутки, що постійно з'являються. Якщо я весь час на них реагуватиму, то нічого не встигну зробити», - сказав американський президент. 

Нагадаємо, що опубліковані 19 серпня результати опитування проведеного компанією Pew Research Center показали, що 18% американців вважають Барака Обаму мусульманином. 

Відразу після обнародування даних Білий дім спростував цю інформацію, заявивши, що Президент США Барак Обама є по віросповіданню християнином і щодня здійснює молитви. 

За матеріалами San Francisco Chronicle

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі