Дим від пожеж у Росії огорнув Харківську область

Поділитися
Смог над Харковом – це результат торф'яних пожеж на території Воронежської і Рязанської областей Росії. Про це повідомляє ГУ МНС України в Харківській області.
Смог над Харковом – це результат торф'яних пожеж на території Воронежської і Рязанської областей Росії. Про це повідомляє ГУ МНС України в Харківській області.«Це також підтвердили гідрометцентри Харківської і Білгородської областей. На території Харківської області великих лісових пожеж немає», - мовиться у повідомленні. У МНС запевнили, що загрози для життя і здоров'я людей смог не несе. Через аномальну спеку влітку 2010 року природні пожежі охопили велику частину Росії. На початку серпня президент Дмитро Медведєв ввів режим надзвичайній ситуації в семи регіонах країни: у республіках Марій Ел і Мордовія, а також Володимирській, Воронежській, Московській, Нижньогородській і  Рязанській  областях. Режим НС вже відмінено в Володимирській і Воронежській областях, а також республіці Марій Ел. Загальне число загиблих у результаті пожеж у Росії досягло 54  осіб.
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі