Росіяни заповзялися повернути собі позиції, втрачені під час українського контрнаступу – Генштаб

Поділитися
Росіяни заповзялися повернути собі позиції, втрачені під час українського контрнаступу – Генштаб
Подекуди вони роблять невдалі спроби повернути собі позиції, втрачені під час контрнаступу ЗСУ.

29 вересня російські війська активізували свої дії, спрямовані на те, аби повернути собі позиції, втрачені під час українського контрнаступу.

Про це Генеральний штаб Збройних Сил України повідомив на своїй сторінці у Facebook.

У Генштабі кажуть, що 29 вересня на усіх ділянках фронту кількість бойових зіткнень зросла більше ніж вдвічі. Їх зафіксовано 44 проти 21-го 28 вересня.

На бахмутському напрямку росіяни намагалися повернути собі втрачені позиції в районі Кліщіївки Луганської області. Те ж саме вони хотіли зробити в районі південно-західніше Авдіївки Донецької області. На запорізькому напрямку загарбники намагалися відбити втрачені території в районах Роботиного та Вербового Запорізької області. В жодному із випадків успіху агресори не мали. При цьому, як і раніше, на куп’янському та лиманському напрямках ворог наступальних дій не вів.

На авдіївському, мар’їнському та шахтарському напрямках ворог здійснив понад 20 невдалих атак в районах Тоненького, Мар’їнки, Новомихайлівки та Старомайорського Донецької області.

Раніше державний секретар США Ентоні Блінкен заявив, що російські сили перед початком українського контрнаступу мали багато місяців для побудови власної лінії оборони. Саме цим він аргументував те, що зараз операція ЗСУ "проходить важко".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі