Росіяни атакували схід України балістичними ракетами, на Донеччині пролунали вибухи

Поділитися
Гучно було у Краматорську, Слов′янську та Костянтинівці.

Сьогодні, 29 вересня, у 0.24 офіційний Telegram-канал Командування Повітряних Сил ЗСУ повідомив про загрозу застосування балістичного озброєння у східних регіонах. Повітряну тривогу оголосили у Запорізькій, Донецькій, Харківській, Полтавській та Дніпропетровській областях. У 0.32 повітряна тривога поширилася на Сумщину.

alerts_map_ua_29-09-2023_00_33_45.png (1.03 MB)
alerts_map_ua_29-09-2023_00_33_45.png (1.03 MB)

Ще до оголошення повітряної тривоги, у 0.23 місцевий паблік "Краматорск | Славянск |NEWS" повідомив про вибухи у Костянтинівці Донецької області. 

У 0.27 паблік monitor сповістив про вибухи у Краматорському районі Донеччини та загрозу балістики зі Сходу. Пабліки повідомляють також про вибухи у Слов′янську.

Телеграм-канал "НУ І ДНІПРО!" припусає, що причиною тривоги, оголошеної у шести областях на сході України є саме ракетний обстріл Донеччини. Тут прогнозують, що тривога триватиме приблизно півгодини.

У 0.58 паблік "Краматорск | Славянск |NEWS" повідомив про приліт авіабомби у Костянтинівці: "Горить будинок, великі руйнування". О 1.13 тут уточнили: "Горить територія водоканалу і вище молокозаводу, будинки ніде не горять". Чекаємо на офіційні повідомлення із цього приводу.

У цей же час повітряну тривогу у східних областях розпочали скасовувати. О першій годині ночі скасували її і на Донеччині. Станом на цей час тривога зберігається лише у Запорізькій області. О 1.27 пролунав відбій і в цьому регіоні. Станом на цей час небо над усією Україною -чисте.

Раніше повідомлялося, що протягом 28 вересня під ударами ворога опинилися міста Красногорівка й Костянтинівка Донецької області. Тут загинули дві людини та постраждали ще шість.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі