На Київщині пролунали вибухи - спрацювала ППО

Доповнено
Поділитися
Збили ворожі безпілотники

Сьогодні, 26 червня, близько 1.10 на Київщині пролунали вибухи. Моніторинговий паблік ППО UA РАДАР повідомив, що то протиповітряна оборона збиває ворожі ударні безпілотники. "Не ігноруйте тривогу та бережіть себе!", - закликав телеграм-канал Міністерства внутрішніх справ України.

У самій столиці тим часом повітряна тривога відсутня. Про відбій повітряної тривоги для Києва Командування Повітряних Сил Збройних Сил України сповістило за дві хвилини до опівночі. Близько 1.10 тут же зауважили, що у Київській області залишається загроза застосування ворогом ударних БпЛА.

О 1.40 "монітори" знову повідомили про вибух у столичному регіоні. О 2.30 на Київщині пролунав відбій повітряної тривоги.

Раніше повідомлялося, що сьогодні, в ніч проти 26 червня, росіяни спрямували ракети та безпілотники в бік Києва та кількох регіонів країни.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі