У Запоріжжі пролунали вибухи

Поділитися
Зберігається загроза удару моторними БпЛА

Сьогодні, 11 травня, приблизно о 1.20 у Запоріжжі пролунали вибухи, повідомляють місцеві телеграм-канали. Секретар Запорізької міськради Анатолій Куртєв закликав містян залишатися в укриттях: "Терміново! Йдіть до найближчих до вас укриттів та перебувайте там!"  

Перед цим у моніторингових пабліках з'явилася інформація про запуск російськими окупантами ракет С-300 в напрямку міста.

Натомість повідомлення про ракету, що нібито прямувала на Дніпропетровщину, не підтвердилося. Припускають, що її імітували засоби радіоелектронної боротьби противника.

У Запорізькій та Дніпропетровській областях оголосили повітряну тривогу. В обох регіонах, за повідомленнями моніторингових пабліків зберігається загроза удару моторними БпЛА. Повітряна тривога знову шириться країною. Моніторингові пабліки повідомляють, що найближчим часом повітряна тривога можлива і у столиці.

Раніше повідомлялося, що сьогодні, у перші хвилини нової доби, у Краматорську, Слов’янську та Костянтинівці пролунали вибухи.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі