За дебатами Байдена і Трампа спостерігали значно менше глядачів, ніж у 2020

Поділитися
За дебатами Байдена і Трампа спостерігали значно менше глядачів, ніж у 2020 © Getty Images
Це може свідчити про втому виборців від кандидатів.

Гарна новина для президента Джо Байдена після його непевного виступу на дебатах минулого вечора:  американський народ, схоже,  не був настільки залучений у двобій, як чотири роки тому, пише Politico.

Як повідомив CNN, дебати Джо Байдена з Дональдом Трампом переглянули 47,9 мільйона глядачів на телебаченні, що значно менше порівняно з першим поєдинком кандидатів під час президентської кампанії 2020 року. Тоді дебати дивилися 73 мільйони людей. 

А теледебати Трампа та колишнього держсекретаря Гілларі Клінтон у 2016 році  зібрали рекордні 84 мільйони переглядів.

Тим не менш, програма стала небияким поштовхом для CNN, яка разом з іншими кабельними мережами бореться зі зниженням рейтингів з 2020 року. Мережа похвалилася тим, що дебати стали  їхньою найбільш рейтинговою програмою, затьмаривши попередній рекорд у 23,1 мільйона людей, які спостерігали, як Трамп змагався зі своїми колегами-республіканцями під час президентських дебатів 2015 року.

Окрім рейтингів, відгуки про підхід CNN до дебатів були в основному позитивними, хоча деякі критики не погоджувалися з підходом модераторів не здійснювати фактчекинг заяв кандидатів під час самих дебатів. CNN порушив традицію, взявши під свій контроль правила, формат і розповсюдження загальних передвиборчих дебатів, які зазвичай проводить Комісія з президентських дебатів і ділиться трансляцією  з телевізійними мережами.

І Байден, і Трамп погодилися взяти участь у других дебатах 10 вересня, які проводитиме ABC. У той час як деякі демократи в Конгресі закликали Байдена переглянути можливість відвідувати захід — принаймні за чинними правилами, — його команда повідомила CNN, що він все ще має намір брати участь.

Як повідомлялось, демократи настільки панікують через невдалий виступ президента США Джо Байдена на дебатах із Дональдом Трампом, що активно обговорюють його заміну у виборчому списку на іншого кандидата.

Поділитися
Дивіться спецтему:
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі