UA / RU
Підтримати ZN.ua

Місцеві вибори: ОПОРА зафіксувала порушення на Сумщині

З виборчої комісії надійшли протоколи з недійсними датою і часом упаковки.

Протоколи з датою і часом, які не відповідають дійсності, зафіксували в Верхнєсироватській територіальній виборчій комісії Сумської області. Члени тервиборчкому внесли зміни до документації дільничної виборчої комісії, передає громадянська мережа ОПОРА.

Відзначається, що з дільничної виборчої комісії № 590593 надійшли протоколи з недійсними датою і часом упаковки. Час упаковки був зазначений від 1:30 до 02:30, що не збігалося з фактичним.

«На протоколах було позначено час упаковки від 1:30 до 02:30, хоча фактично надійшли протоколи з ділянки раніше 1:30", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Порушення на виборах: поліція відкрила вже понад 60 кримінальних проваджень

У неділю, 25 жовтня, в Україні пройшли місцеві вибори. Українці обирали депутатів районних, сільських рад, селищних і міських голів у всіх 24 областях України.

Одночасно з виборами проводилося всенародне опитування президента Зеленського, на якому громадянам пропонували відповісти на п'ять питань.

Детальніше про те, хто, як і для чого бере владу в обласних центрах України 25 жовтня, читайте в передвиборному проекті ZN.UA "Країна по поличках" (українсько. та російською мовами).