UA / RU
Підтримати ZN.ua

Готуємося до Масляної: рецепти начинок для млинців

На Масляному тижні прийнято готувати млинці.

28 лютого починається святкування Масляної, яке триватиме до 6 березня. В це свято існує традиція готувати млинці з солодкими та солоними начинками. Оскільки після Масляного тижня настає Великий піст, то начинки мають бути без м’яса.

Начинка з сиром та родзинками

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Промити та висушити родзинки.
  2. Протерти сир крізь сито, змішати з цукром та сметаною.
  3. До отриманої маси додати родзинки, перемішати.

Начинка з бананом та шоколадом

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Очистити та нарізати кружальцями банани.
  2. Печиво подрібнити.
  3. Нанести шоколадну пасту на млинці, посипати печивом, розкласти зверху кружальця банана.

Читайте також: Сьогодні в Україні відзначають собор Іоанна Предтечі

Начинка з Фетою та овочами

Інгредієнти:

Приготування:

  1. Помити та нарізати кубиками огірок та помідор.
  2. Помити та порізати зелень.
  3. Намастити сир на млинці, покласти овочі, додати подрібнену зелень.

Начинка з сиром та часником

Інгредієнти: