UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Зеніт" помстився "Динамо" за Об'єднаний турнір, здобувши перемогу на трансферному ринку

Російський клуб, схоже, виявився більш привабливим для продовження кар'єри данського захисника Фредеріка Соренсена, ніж київська команда.

Схоже, що "Зеніт" із Санкт-Петербурга, який "Динамо" обіграло в рамках так званого Об'єднаного турніру, візьме реванш у киян за межами футбольного поля.

Як повідомляє відомий італійський журналіст Джанлука Ді Марціо за допомогою свого сайту, 21-річний захисник Болоньї Фредерік Соренсен може продовжити кар'єру в "Зеніті".

За інформацією джерела, віце-чемпіон Росії вже вступив в переговори з "Ювентусом" і "Болоньєю", яким на правах співвласності належить гравець, і отримав попередню згоду від "Старої сіньйори".

Таким чином, швидше за все Соренсен відмовиться від пропозиції "Динамо", яку йому було зроблено кілька днів тому. Спочатку стверджувалося, що центрбек обійдеться киянам у приблизно 10 мільйонів євро, однак ціна могла зрости, зважаючи на інтерес до датчанина з боку англійських клубів.

Однак в останній момент на ринок вийшов пітерський "Зеніт", і тепер туринці наполягають, щоб "Болонья" також відповіла згодою. Як би там не було, але завдяки кращим умовам особистого контракту росіяни вважаються фаворитами в боротьбі за захисника.

Зазначимо, що Фредрік Соренсен опинився в "Ювентусі" в 2010 році, однак йому не вдалося закріпитися в основному складі - "чорно-білі" відправили гравця в оренду в "Болонью". Соренсен кілька разів викликався у молодіжну збірну Данії.

У разі, якщо варіант з переходом в Київ данця зірветься, "Динамо" готове переключити увагу на шведського захисника "Дженоа" та національної збірної Андреаса Гранквіста, адже ще один варіант з трансфером молодого швейцарця Фабіана Шера також зірвався. !zn

Читайте також:

У матчі першого туру "Динамо" володіло м'ячем більше, ніж "Шахтар", "Металіст" і "Дніпро"

У контракт Мілевського в "Ліворно" буде внесено пункт про "непрофесійну поведінку"

Саленко нарешті задоволений динамівськими нападниками

"Челсі" полегшить важку фінансову ношу "Зеніту"