UA / RU
Підтримати ZN.ua

Збірна України вирушила до Франції без одного гравця

Українці вилетіли до Парижа на матч-відповідь плей-офф європейського відбору з одною втратою.

Воротар Максим Коваль через хворобу не зміг вилетіти до Парижа разом зі збірною України на матч-відповідь стикової дуелі з Францією.

Через застуду і підвищену температуру динамівець був змушений залишитися у Києві, а потім повернутися у розташування клубу.

Нагадаємо, що у першому поєдинку плей-оф відбірного турніру ЧС-2014 в зоні УЄФА збірна України обіграла у Києві французів 2:0, забезпечивши собі хороший старт перед матчем у відповідь.

Втім, місце Коваля на лаві запасних займе третій воротар - Рустам Худжамов з "Іллічівця", який, до слова, є вихованцем київського "Динамо". На поле ж швидше за все вийде Андрій П'ятов, який побив рекорд більш іменитого Олександра Шовковського за тривалістю ігрового часу без пропущених голів: тепер на рахунку П'ятова - 730 "сухих" хвилин.

Всього до Парижа вирушили 24 футболісти, в тому числі і двоє гравців, які не зможуть взяти участь у матчі з французами через жовті картки - захисники Артем Федецький та Олександр Кучер.

Паризька зустріч відбудеться 19 листопада о 21:45 на стадіоні "Сен-Дені". Напередодні поєдинку "синьо-жовті" проведуть тренувальне заняття на арені, після чого головний тренер Михайло Фоменко відповість на запитання місцевих та українських журналістів.

Зазначимо, що 19 листопада в європейській зоні відбудуться ще три матчі - Швеція у Стокгольмі прийме Португалію і спробує ліквідувати дефіцит в один м'яч після програшу 0:1, греки вирушать у гості до румунів у гарному настрої ("елліни" перемогли в Афінах 3:1), а Ісландія зіграє у Хорватії з місцевою збірною після нульової нічиєї у Рейк'явіку. !zn

Читайте також:

Колишній тренер збірної України розповів, за рахунок чого можна обіграти Францію

Рібері поскаржився, що у Франції його підтримують менше, ніж Мессі і Роналду

Платіні знову "пройшовся" по об'єднаному чемпіонату: Україна і Росія - окремі держави