UA / RU
Підтримати ZN.ua

Вболівальники допоможуть відродитися збанкрутілому "Кривбасу"

Пошуком спонсорів для створення нового футбольного клубу на місці збанкрутілого наприкінці минулого сезону "Кривбасу" займається ініціативна група фанатів команди.

Криворізький "Кривбас" може бути відновлений після банкрутства. 1 серпня ініціативна група фанатів команди доручила депутату Дніпропетровської облради Вікторії Шиловій зустрітися з керівництвом найбільшого підприємства міста "Арселор Міттал Стіл".

Саме ця металургійна компанія може стати спонсором відродженого футбольного клубу, повідомили представники ініціативної групи на своїй сторінці в одній із соціальних мереж.

"Вирішено провести ще одні переговори, і вже зараз почати підраховувати точну суму бюджету необхідного для СК "Кривбас", - сказано в повідомленні.

Зараз вболівальники намагаються показати керівництву підприємства зацікавленість самих городян у відновленні клубу. Для цього фанати готуються провести свій марш вулицями міста. Як повідомляє портал 34.ua уболівальники "Кривбасу" також ведуть переговри про відновлення клубу з представниками великого бізнесу.

Нагадаємо, "Кривбас" припинив існування по закінченню сезону-2012/13, не прибувши на заключну гру чемпіонату Прем'єр-ліги проти "Волині". Незважаючи на всі складнощі, криворіжці фінішували на 7-му місці, ставши однією з найкращих команд весняної частини першості. А аналітики УЄФА визнали "Кривбас" переможцем номінації "Відкриття сезону".

Федерація футболу України у зв'язку з новими фінансовими проблемами в команді відмовила "Кривбасу" у видачі атестації на наступний сезон, що фактично означало завершення життєдіяльності клубу. !zn

Читайте також:

Власник "Спартака" пообіцяв продати клуб уболівальникам за прикладом британських команд

Газзаєв переніс старт Об'єднаного чемпіонату на один рік

Колишній тренер "Ворскли" подав до Європейського суду на свою команду

Автор переможного голу у ворота "Шахтаря" у фіналі Кубка України-2009 очолив "Ворсклу"