UA / RU
Підтримати ZN.ua

Уейн Руні не зумів засмутити "Челсі" у матчі Прем'єр-ліги Англії

"Манчестер Юнайтед" і "Челсі" зіграли нульову нічию у центральному поєдинку другого туру англійської першості.

"Манчестер Юнайтед" і "Челсі" зіграли внічию 0:0 у рамках центрального протистояння другого туру Прем'єр-ліги Англії.

"Сині", провівши на одну гру більше, ніж інші команди через участь у поєдинку за Суперкубок УЄФА, очолили турнірну таблицю з 7-ма очками. Далі йдуть "Ліверпуль" і "Тоттенхем", які у двох матчах здобули по дві перемоги.

У протистоянні двох наставників-новачків, якщо так можна говорити про Девіда Мойеса і Жозе Моурінью, які пропрацювали раніше тривалий час в "Евертоні" і "Челсі", не було створено багато гольових моментів. Однак вихід на поле форварда МЮ Уейна Руні, який, до речі, був одним з найактивніших на футбольному полі, викликав небувалий ажіотаж серед любителів футболу, а не тільки фанатів команд.

Безсумнівно головний герой англійського трансферного літа Уейн Руні був у центрі протистояння МЮ та "Челсі". Укладачі календаря ніби навмисне поставили матч двох провідних клубів Англії під закінчення вікна переходів. У "Челсі" є ще чотири дні, щоб роздобути нападника з Манчестера, який не раз заявляв, що не проти змінити місце роботи.

Але з іншого боку Уейн при всій своїй популярності опинився між двох вогнів, і це вже ледь не коштувало йому місця в основі команди Девіда Мойеса. З одного боку його, як і раніше, хоче бачити у своєму колективі Жозе Моурінью, з іншого - в МЮ мають намір зберегти провідного гравця. Тим більше, що Мойес показав свою довіру футболісту, випустивши на протистояння з лондонцями Руні з перших хвилин. Після фінального свистка Мойес залишився задоволений діями свого завзятого підопічного, зазначивши, що "його гри було достатньо, щоб зробити певні висновки".

Проте Моурінью був рішучішим і однозначним: португальський наставник "синіх" дав Руні 48 годин, щоб він визначився зі своїм переїздом до Лондона.

"Руні втрутився у хід нашої трансферної кампанії цього літа, трохи пригальмувавши її. Ми хотіли б знати його плани", - зазначив Моурінью.

Особливий додав, що у разі, якщо Руні залишиться в МЮ, "Челсі" має намір роздобути Самуеля Ето'О, дорогий роман якого з російським "Анжі" підійшов до кінця. !zn

Читайте також:

"Манчестер Юнайтед" виграв перший титул з новим наставником Девідом Мойесом

Райана Гіггза призначено граючим тренером "Манчестер Юнайтед"

Daily Mail: англійський футбол поступово вмирає

Дубль Кріштіану Роналду приніс "Реалу" перемогу над "Челсі"