UA / RU
Підтримати ZN.ua

У "Чорноморці" спростували інформацію про фінансові проблеми

Керівництво "Чорноморця" повідомило, що команда найближчим часом розпочне підготовку до нового сезону.

Незважаючи на інформацію про фінансові проблеми в стані фіналіста Кубка Украни одеського "Чорноморця", генеральний директор клубу Сергій Кернецький підтвердив, що команда збереться після відпустки 12 червня і почне готуватися до нового сезону.

"Я вперше чую про якісь проблеми у нас. Всі співробітники клубу зараз перебувають у відпустці, а з 12-го червня ми починаємо працювати в штатному режимі. В цей же день на базі у Совіньоні збираються футболісти", - сказав генеральний директор "моряків".

Головний тренер "Чорноморця" Роман Григорчук розповів про плани команди в підготовці до сезону.

"Цього разу закордонний етап підготовки нами не запланований. Вважаю, що до чемпіонату можна добре підготуватися і в домашніх умовах - на базі створені прекрасні умови для тренувань. До того ж, у нас є можливість організувати хороші спаринги тут, на місці", - каже Григорчук.

"Інформацію про кризу в "Чорноморці" коментувати не хочу. Команду покине кілька виконавців, але це звичайний для міжсезоння процес. Підуть ті хлопці, які хочуть змінити команду. Перешкоджати їм ми не станемо", - додав головний тренер.

За даними газети "Команда", з "Чорноморця" найближчим часом підуть лідери - нападник Лучіан Бурдужан, півзахисники Артем Старгородський і Лео Матос, а також захисники Пабло Фонтанелло та Андерсон Сантана.

Зазначимо, що команду вже залишив нападник Максим Шацьких, який був незадоволений кількістю ігрового часу в "Чорноморці".

Нагадаємо, що у сезоні, що завершився, "Чорноморець" посів шосте місце у чемпіонаті Прем'єр-ліги, а у фіналі Кубка України поступився "Шахтарю" 0:3. У новому сезоні одесити будуть виступати в Лізі Європи. !zn

Читайте також:

Провал у чемпіонаті змусив керівництво "Карпат" виставити на трансфер 19 гравців

"Кривбас" достроково припиняє виступи у чемпіонаті УПЛ через фінансові проблеми

Блохін зізнався, що такої ганьби з "Динамо" ще не відчував