UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Шахтар" - "Динамо": статистика та букмекери - на стороні Донецька

У всеукраїнському дербі статистика і букмекери пророкують перемогу донецької команди.

В майбутньому 4 серпня поєдинку між "Шахтарем" і "Динамо" статистичні показники та прогнози букмекерських контор на користь донецької команди.

Так, букмекери котирують перемогу "Шахтаря" у матчі з коефіцієнтом 1,95. На перемогу динамівців можна поставити з ще більшим показником, ніж на нічию - 3,75 проти 3,40. Іншими словами, нічийний результат, на думку контор, імовірний більше, ніж успіх киян.

Букмекери припускають, що матч у Донецьку буде результативним - на те, що команди заб'ють більше двох м'ячів аналітики пропонують поставити з коефіцієнтом 1,80. Звичайно ж, припущення контор стосується в першу чергу донеччан, тобто, на їх думку, саме підопічні Мірчі Луческу будуть забивати в цій грі. На те, що донеччани організують у ворота суперника мінімум два голи, можна поставити з показником 1,9.

Примітно, що "Динамо" ще жодного разу не перемагало суперника на "Донбас-Арені", а в останній раз виїжджали з Донецька зі щитом у далекому 2005-му році. Тоді на РСК "Олімпійський" кияни обіграли "Шахтар" 1:0, а переможний гол на свій рахунок записав Сергій Ребров. А останній візит на "Донбас-Арену" завершився для киян розгромом в 1/16 фіналу Кубка України - 1:4.

Загалом, переможна серія "Шахтаря" в матчах чемпіонату триває вже 5 ігор.

Та й взагалі для "Динамо" поєдинки в Донецьку завжди складалися нелегко, навіть ще в ті часи, коли донеччани не перебували під крилом амбітного Ріната Ахметова. За всю історію донецьких зустрічей між командами "Шахтар" має позитивний баланс - 9 перемог, 7 нічиїх та 5 поразок при різниці м'ячів 27-22.

Нагадаємо, що поєдинок розпочнеться в неділю 4 серпня о 19:00 на донецькому стадіоні "Донбас-Арена". !zn

Читайте також:

Луческу вважає зустріч з "Динамо" в 4-му турі визначальною у боротьбі за чемпіонство

Динамівець Гармаш пропустить матч з "улюбленим" "Шахтарем"

У боротьбі за чемпіонство Прем'єр-ліги України-2013/14 букмекери впевнені в "Шахтарі"

Фоменко викликав на збір футболістів "Шахтаря", "Дніпра", "Динамо" і новачка з "Зорі"