У боротьбі за чемпіонство Прем'єр-ліги України-2013/14 букмекери впевнені у "Шахтарі"

Поділитися
У боротьбі за чемпіонство Прем'єр-ліги України-2013/14 букмекери впевнені у "Шахтарі"
Напередодні старту чергового чемпіонату української Прем'єр-ліги спортивні аналітики вважають головним фаворитом донецький клуб.

Букмекери впевнені в тому, що переможцем наступного чемпіонату Прем'єр-ліги України, який стартує 12 липня матчем "Таврія" - "Зоря", стане донецький "Шахтар".

Контори готові прийняти ставки на чергове чемпіонство донеччан з коефіцієнтом 1,60.

Як завжди, незважаючи на невдачу у минулому сезоні, слідом за "гірниками" кинулися київські динамівці. На перемогу в сезоні "Динамо" можна поставити з показником 4,8.

Нагадаємо, що у чемпіонаті-2012/13 "Шахтар" вчетверте поспіль завоював золоті нагороди, а "Динамо" вперше в історії фінішувало на третьому місці українських першостей.

"Металіст", що випередив киян, вважається букмекерами третім за значенням фаворитом наступного сезону. Їхня перемога котирується з коефіцієнтом 5,5. У "Дніпро" букмекери не схильні вірити - на золото дніпропетровців вони готові прийняти ставку з високим показником - 16.

І нарешті останнім у котируваннях контор йде одеський "Чорноморець", який зумів у минулому сезоні фінішувати шостим, а також взяти участь у фіналі Кубка України і у вирішальному матчі Суперкубка. В обох випадках одесити поступилися "Шахтарю" - 0:3 і 1:3 відповідно. Вдалий виступ "чорно-синіх" у першості-2013/14 котирується з показником 30.

Нагадаємо, що у першому турі зустрінуться такі пари команд: "Таврія" - "Зоря", "Металург" З - "Іллічівець", "Дніпро" - "Арсенал", "Карпати" - "Ворскла", "Шахтар" - "Говерла", "Динамо" - "Волинь", "Севастополь" - "Чорноморець", а також "Металіст" і донецький "Металург". !zn

Читайте також:

Мілевський наблизився до переходу в італійський "Ліворно"

Головний тренер "Волині" Віталій Кварцяний призначений президентом клубу

"Шахтар" підпише першого в історії аргентинця - снайпера молодіжної збірної

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі