UA / RU
Підтримати ZN.ua

Наставник "Карпат" зізнався, що давно не бачив "такого злого" "Динамо"

Львівська команда відчула на собі всю складність ситуації, в яку потрапив їхній суперник - динамівці пробули на їхній половині поля майже весь матч.

Головний тренер львівських "Карпат" Олександр Севідов після поразки його команди від "Динамо" у матчі 10-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги зізнався, що його колектив нічого не зумів протиставити розлюченому супернику.

"Біля наших воріт було створено дуже багато моментів, а ми не змогли налагодити конструктивну гру. Такого Динамо я в цьому сезоні ще не бачив - злого, що біжить", - зазначив Севідов.

"Сьогодні ми програли не за настроєм, а за футбольними моментами: "Динамо залишається Динамо, це великий клуб. Але у нас в атаці нічого не вийшло, ми не вдарили по воротам жодного разу. Ми програли дуже серйозному супернику".

Нагадаємо, що динамівці володіли ініціативою в матчі протягом всього ігрового часу - львів'яни лише кілька разів зуміли організувати небезпеку біля воріт суперника - проте навіть стандартні положення не принесли належного результату.

"Ми хотіли взяти три очки, зловити Динамо на контратаці, але і 0:0 ми були б задоволені. Однак це не сталося. Такого мобільного Києва я давно не бачив. Це моя думка", - пояснив ситуацію Севідов.

Відзначимо, що "Динамо" завдало по воротам львів'ян більше 10 ударів, при цьому тричі гостей виручала штанга. Поразка нічого не змінила у турнірному становищі "Карпат" - "біло-зелені" на 12-му місці, тоді як динамівці піднялися на 5-ту сходинку в турнірній таблиці. !zn

Читайте також:

Спонсори "Динамо" вимагають від Суркіса відставки Блохіна, - ЗМІ

Ярмоленко порадив фанам "сидіти вдома", а Гусєву "соромно виходити на вулицю"

Київ і Донецьк затверджено кандидатами на Євро-2020