UA / RU
Підтримати ZN.ua

Лідер "Динамо" повернувся у стрій після більш ніж піврічної відсутності

Денис Гармаш, який отримав травму на тренуванні ще влітку 2013-го року, вирушить на перший навчально-тренувальний збір команди в Іспанії.

Півзахисник "Динамо" і збірної України Денис Гармаш повністю відновився після травми і вирушить на підготовку до весняної частини сезону, яка пройде в іспанській Марбельї.

"Травма вже не турбує. Інша справа, що поки я обходився заняттями у тренажерному залі і пробіжками. Але готовий вже повноцінно тренуватися і вже під час тренувального процесу зможу переконатися, що повністю здоровий", - зазначив 24-річний футболіст.

"Планую разом з командою вирушити на збори у Марбельї, потім буде другий збір, і потім матч із "Валенсією", - Гармаш сповнений оптимізму після більш ніж піврічної відсутності на полі.

Нагадаємо, що один із лідерів київської команди отримав травму меніска під час тренувального заняття у кінці липня 2013 року. Спочатку передбачалося, що пошкодження футболіста незначним, однак після обстеження виявилося, що Гармашу доведеться мало того, що лягти під ніж, так ще й пройти тривалу реабілітацію.

ТАКОЖ: Денису Гармашу було "гидко дивитися на гру "Шахтаря" у матчі з "Динамо"

Зазначимо, що під час відсутності Дениса Гармаша на футбольному полі ряд фахівців зазначав, що "Динамо" суттєво втратило у боєздатності як у захисті, так і в нападі. То ж експерти висловили припущення і щодо збірної України.

Нагадаємо, що Гармаш почав свої виступи в основному складі "Динамо" в 2007 році, а після того, як завоював золоті нагороди юніорського чемпіонату Європи-2009, почав стабільно потрапляти у заявку киян. Одна з заслуг того, що Гармаш поступово вийшов на лідерські позиції, належить екс-головному тренеру динамівців Валерію Газзаєву. З його відходом місце в основі "Динамо" вже не викликало сумнівів.

Лише за "Динамо" Гармаш провів 104 матчі, забивши у них 6 голів.

Нагадаємо, що перший офіційний поєдинок після виходу з зимової відпустки "Динамо" проведе 20 лютого у Києві проти "Валенсії" у рамках 1/16 фіналу Ліги Європи. !zn

Читайте також:

Ярмоленко вважає, що "Динамо" не втратило шанси завоювати чемпіонство

Сьомін вважає Ярмоленка найкращим футболістом на пострадянському просторі

Динамівський воротар очолив рейтинг найбільш цінних молодих футболістів з України

"Бешикташ" готовий прихистити нігерійського динамівця, незадоволеного своїм становищем у Києві