UA / RU
Підтримати ZN.ua

Колишній динамівець Саленко припустив, що розгром від "Металіста" не зламав киян

Нападник "Динамо" 80-90-х вважає, що київська команда повинна перемогти на старті Ліги Європи. При цьому перемога має бути значною - щоб зняти напругу.

Колишній нападник київського "Динамо" Олег Саленко вважає, що динамівцям необхідно обіграти бельгійський "Генк" на старті групового раунду Ліги Європи якомога впевненіше.

Про це Саленко розповів у коментарі для сайту UA-Футбол.

"Динамівцям необхідно не просто перемогти суперника, а обіграти його у переконливому стилі - щоб отримати психологічну впевненість", - вважає Саленко.

"Вірю, що цей матч допоможе киянам заспокоїтися і спокійно демонструвати свій потенціал".

Нагадаємо, київське "Динамо" на старті групового турніру Ліги Європи у квартеті G зіграє з бельгійським "Генком". При цьому спортивні аналітики пророкують перемогу киянам мінімум у два м'ячі.

Саленко зазначив, що нещодавня невдача у матчі Прем'єр-ліги з харківським "Металістом" не повинна була вплинути на настрій напередодні відповідального європейського поєдинку.

"Не вважаю, що поразка від "Металіста" зламала "Динамо". Менталітет європейських футболістів дозволяє швидко забувати подібні невдачі. Особливо це стосується тих, хто не грав у цих матчах. Тому, у матчі з "Генком" я чекаю на появу Беланди (атакуючого півзахисника "Динамо", який не взяв участь в зустрічі з "Металістом" - прим. авт.)", - вважає Саленко.

Один з найкращих форвардів "Динамо" 80-90-х років підтримав свого колегу з передньої лінії Андрія Ярмоленка. На його погляд, тренерському штабу не слід карати гравця відправкою на лаву запасних через не зовсім успішні дії в минулих іграх.

"Андрія не можна відправляти у запас - щоб він не зламався. Один з варіантів посилення гри Ярмоленка - перевести його на інший фланг. У нього ж колись непогано виходило діяти зліва", - припустив Саленко.

Нагадаємо, що матч "Динамо" - "Генк" відбудеться 19 вересня о 22:05 на київському НСК "Олімпійський". !zn

Читайте також:

Блохін зізнався, що йому "нема коли сумувати" напередодні матчів Ліги Європи

Легенда "Динамо" 70-х Стефан Решко знає, які українські команди "вбивають" і захищають

Саленко нарешті задоволений динамівськими нападниками