UA / RU
Підтримати ZN.ua

Хокеїст "Флориди" під час гри вирвав собі зуба і кинув його вболівальникам

Схоже, що у НХЛ у хокеїстів стає модним самостійно позбавлятися від пошкоджених під час гри зубів.

У матчі регулярного чемпіонату Національної хокейної ліги між "Вашингтон Кепіталз" і "Флорида Пантерз" стався кумедний епізод, який став одним із найбільш обговорюваних моментів поєдинку.

Опинившись у третьому періоді на лаві штрафників, нападник "пантер" Кріс Барч дістав зуб, який, судячи з усього, став йому заважати після зіткнення з суперником, а потім, перекинувшись жестами з одним із вболівальників на сусідній трибуні, кинув йому "здобутий трофей" наче сувенір.

Зазначимо, що через кілька хвилин після випадку з зубом Барча "Флорида" зрівняла рахунок і перевела гру в овертаймі. Втім, у серії буллітів більш вдалими виявилися хокеїсти "Вашингтона" - 3:2.

"Флорида" є одним з аутсайдерів нинішнього сезону, розмістившись на передостанньому місці Атлантичного дивізіону. "Вашингтон" таки трохи краще почав чемпіонат і на сьогоднішній день - третій у Столичному дивізіоні.

Нагадаємо, що кілька днів тому схожий випадок стався з іншим хокеїстом заокеанської Ліги: нападаючий "Піттсбурга" Паскаль Дюпуі під час матчу проти "Бостона" отримав удар ключкою в щелепу та вирушив на лаву запасних. Креативний спортсмен вирішив на витрачати час і гроші на стоматолога, і власними руками вирвав собі вирвав собі два зуба. !zn

Читайте також:

Російський коментатор КХЛ у прямому ефірі закликав відпрацьовувати силові прийоми опозиції

У матчі американської ліги хокеїсти влаштували масову бійку на лаві запасних

"Донбас" зазнав чергової домашньої поразки, знову провалившись в атаці