UA / RU
Підтримати ZN.ua

Футболіст "Севастополя" розповів про "бардак" у своїй команді

Півзахисник Сергій Віценець розповів журналістам, що в клубі, який пов'язують з ім'ям бізнес-партнера Ріната Ахметова і Вадима Новинського, вже кілька місяців не виплачують зарплатню.

Півзахисник "Севастополя" Сергій Віценець назвав ситуацію, яка склалася в його команді, бардаком, зазначивши, що вже кілька місяців футболісти не бачили зарплатню.

"У клубі зараз бардак. Нічого не платять, футболісти нервують, а особливо важко гравцям, у яких є сім'ї, діти. Адже до відпустки залишився тиждень, а нам постійно продовжують обіцяти, але поки обіцянками все і закінчується.

Багатьом футболістам не віддали гроші за серпень. Далі - за вересень, жовтень, і ось вже закінчується і листопад - четвертий місяць. Що стосується преміальних, то гравці не отримали їх ще за першу лігу, хоч мене тоді в команді і не було, але я про це знаю. Нам поки нічого невідомо. Шкода вболівальників, місто", - зазначив Віценець.

Напередодні у ЗМІ з'явилася інформація про те, що фактичний інвестор севастопольської команди бізнесмен і народний депутат Вадим Новинський готовий відмовитися від підтримки "Севастополя". Віценець розповів, що футболістам нічого не відомо про це, однак він зазначив, що діалог із Новинським ведеться через капітана колективу Маріуша Левандовського.

ТАКОЖ: Суркіс вважає "Шахтар" головним "акціонером" "Іллічівця" і ФК "Севастополь"

"Всі ці розмови відбуваються у телефонному режимі. Здебільшого, нічого не відомо. Ситуація приблизно така: приходить хтось і каже щось нове. Наприклад, приходить Орбу, каже, що пообіцяли розрахуватися. Але обіцяють ще з вересня. Фраза, яку нам говорять найчастіше, - "розрахуємося наступного тижня", - розповів футболіст.

Нагадаємо, що в останньому турі чемпіонату Прем'єр-ліги "Севастополь" було розгромлено "Шахтарем" на "Донбас Арені" 4:0. Віценець назвав цей результат логічним - не тільки тому, що донеччани на голову сильніші за кримчан, але через відповідний переможний настрій всередині колективу.

За словами Віценця, команда буде готуватися до заключного поєдинку весняної частини чемпіонату проти "Динамо" - матч відбудеться 2 грудня у Севастополі.

"Поки чекаємо, віримо і сподіваємося. Повторюся: шкода вболівальників, тому що все місто живе футболом, а тим часом у клубі ось такий бардак", - сказав Віценець.

Відзначимо, що на сьогоднішній день "Севастополь" займає 11-те місце з 19-ма очками. При цьому під час чемпіонату в команді змінився тренер - попередній наставник Олег Кононов покинув команду і перейшов на роботу в російський ФК "Краснодар". Колишній гравець "Шахтаря" Геннадій Орбу, який прийшов замість нього, набрав 14 залікових пунктів. !zn

Читайте також:

"Арсенал" знято з чемпіонату України рішенням Федерації

Ахметов розкритикував "Арсенал": Без вас жив, і без вас буде жити український футбол

Вболівальники допоможуть відродитися збанкрутілому "Кривбасу"

Футболісти збанкрутілого "Арсеналу" пообіцяли тренуватися, поки їх будуть пускати на поле