UA / RU
Підтримати ZN.ua

Фоменко не став викликати на матчі з Сан-Марино та Англією когось із новачків

Тренерський штаб збірної України назвав список футболістів, які будуть готуватися до вирішальних матчів відбірного турніру ЧС-2014.

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко назвав список футболістів, які візьмуть участь у навчально-тренувальному зборі національної команди напередодні ігор відбору до ЧС-2014 з Сан-Марино і Англією.

Серед запрошених гравців не виявилося новачків: всі кандидати в основний склад пройшли попереднє випробування в контрольному поєдинку з Ізраїлем.

Як завжди у списку Фоменка - найбільше представників "Дніпра" і "Шахтаря". З Донецька і Дніпропетровська Михайло Іванович запросив за шість футболістів. П'ятеро гравців, через травми Євгена Селіна та Дениса Гармаша, представляють "Динамо". Також знайшлося місце і нападнику "Севастополя" Олександру Ковпаку і хавбеку "Зорі" Дмитру Хомченовському.

Примітно, що Олексій Антонов, який в нинішньому сезоні демонструє хорошу гру у "Чорноморці", залишився без уваги тренерського штабу збірної. Так само, як і півзахисник "Фіорентини" Олександр Яковенко. Втім, напевно Михайло Фоменко і його помічники ще внесуть корективи до "кадрового питання".

Повністю список запрошених гравців виглядає так:

воротарі - Андрій П'ятов (Шахтар), Максим Коваль (Динамо), Рустам Худжамов (Іллічівець); захисники: В'ячеслав Шевчук, Олександр Кучер, Ярослав Ракицький (усі - Шахтар), Євген Хачеріді (Динамо), Віталій Мандзюк, Артем Федецький (обидва - Дніпро);

півзахисники: Олег Гусєв, Андрій Ярмоленко, Роман Безус (всі - Динамо), Євген Коноплянка, Руслан Ротань (обидва - Дніпро), Микола Морозюк (Металург Д), Тарас Степаненко, Дмитро Гречишкін (обидва - " Шахтар"), Едмар (Металіст), Денис Дедечко (Ворскла), Анатолій Тимощук (Зеніт, Росія), Дмитро Хомченовський (Зоря); нападники - Євген Селезньов, Роман Зозуля (обидва - Дніпро), Марко Девіч (Металіст), Олександр Ковпак (Севастополь).

Нагадаємо, що матчі збірної України з Сан-Марино і Англією відбудуться відповідно 6 вересня у Львові і 10 вересня в Києві. Тренування національної команди стартують на початку наступного тижня.

Читайте також:

Збірна України зберегла свої позиції у рейтингу ФІФА

Напередодні відбіркового матчу з Україною англійці бачать свою команду вже у фіналі ЧС-2014

Збірна України двічі зіграє з командою Кріштіану Роналду

Чемпіонат Англії: Мойес і Моурінью починають з перемог