UA / RU
Підтримати ZN.ua

"Динамо" вийде до плей-офф Ліги Європи, - букмекери

Контори вірять в успіх київського клубу у 6-му турі групового турніру ЛЄ. А от щодо одеського "Чорноморця" у них як завжди є сумніви.

Букмекери впевнені, що київське "Динамо" зуміє домогтися необхідного результату у зустрічі з віденським "Рапідом" у заключному турі групового турніру Ліги Європи, що забезпечить команді вихід до 1/16 фіналу змагань.

На вихід динамівців із групи G можна поставити з коефіцієнтом 1,1, що фактично означає майже стовідсоткову впевненість контор у київському клубі.

Нагадаємо, що в поєдинку з австрійською командою киянам необхідно не програти - тоді "Динамо" збереже друге місце в групі G і вийде до плей-офф турніру. На цю подію букмекери готові прийняти ставки з показником 1,09. Перемога підопічних Олега Блохіна в домашньому матчі котирується з коефіцієнтом 1,45, нічия - 4,6, а успіх гостей малоймовірний - 6,9.

Відзначимо, що в першому матчі у Відні динамівці втратили перемогу у доданий арбітром час, коли "Рапід" при рахунку 1:2 зумів відзначитися в одній з масованих атак - 2:2.

ТАКОЖ: Визначено всіх учасників 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів (ВІДЕО)

Одеський "Чорноморець", який йде на третьому місці В групі з однаковою кількістю очок з голландським ПСВ (7), не в фаворі у букмекерів. Одеситам доведеться виборювати право зіграти в 1/16 фіналу безпосередньо з головним конкурентом, при цьому поєдинок відбудеться в Ейндховені. На те, що з групи з другого місця вийде українська команда, можна поставити з коефіцієнтом 5,13.

Нагадаємо, що одеситам необхідна тільки перемога у виїзному матчі з ПСВ. На цю подію приймаються ставки з показником 4,35. Залишається відзначити, що в першій зустрічі цих команд голландці виявилися сильнішими в Одесі 2:0.

Також у третьому матчі Ліги Європи за участю української команди "Дніпро" на виїзді зіграє з "Фіорентиною". У разі перемоги дніпропетровців, які вже забезпечили собі участь в 1/16 фіналу, вони завершать турнір на першому місці в групі Е, а заодно і візьмуть реванш за домашню поразку 1:2.

Матчі у Флоренції та Ейндховені почнуться 12 грудня о 20:00, в Києві - о 22:00. !zn

Читайте також:

Шовковський зізнався, що "Динамо" грає не тільки за Блохіна

Блохін ще не знає, за яке місце буде боротися "Динамо"

Суркіс розповів, скільки часу він готовий дати Блохіну