UA / RU
Підтримати ZN.ua

Букмекери вважають, що "Металіст" заб'є гол за 45 хвилин догравання, але переможе - "Дніпро"

Спортивні аналітики приймають ставки на матч 12-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги, який було припинено при рахунку 2:1 на користь дніпропетровців після першого тайму.

Дніпропетровський "Дніпро" - фаворит протистояння з харківським "Металістом", який відбудеться 4 грудня у рамках догравання матчу 12-го туру чемпіонату Прем'єр-ліги.

На остаточну перемогу дніпропетровської команди можна поставити з коефіцієнтом 1,65, нічия котирується показником 3,30, а успіх харків'ян - 6,05.

Нагадаємо, що матч 12-го туру Прем'єр-ліги між "Дніпром" і "Металістом" розпочався 6 жовтня, але його було припинено через збої в роботі системи штучного освітлення у перерві поєдинку. За 45 хвилин першого тайму рахунок було відкрито Євген Чеберячко. А через чотири хвилини відзначився Роман Зозуля. "Металіст" скоротив відставання голом Едмара на 31-й хвилині.

Цікаво, що букмекери вважають, що "Металісту" буде легше забити як мінімум один гол у ворота дніпропетровців у другому таймі. На цю подію можна поставити з показником 1,45. Тоді як у випадку "Дніпра" ставки трохи переважили на користь того, що команда не заб'є ще один матч 1,8 проти 1,9.

Зазначимо, що в разі перемоги над "Металістом", "Дніпро" піде на зимові канікули на другому місці, відстаючи від "Шахтаря" на 4 очки.

Нагадаємо також, що 4 грудня на засіданні Прем'єр-ліги буде перераховано очки всіх команд чемпіонату через зняття зі змагань київського "Арсеналу". !zn

Читайте також:

Капітан "Дніпра" порівняв "Зорю" з "Барселоною": вони над нами знущаються

"Зоря" розгромила "Дніпро", подарувавши "Динамо" шанс на друге місце

Сабо вважає, що український чемпіонат треба рятувати