UA / RU
Підтримати ZN.ua

Букмекери впевнені на 99 відсотків в успіху "Металіста" у третьому раунді кваліфікації ЛЧ

Спортивні аналітики бачать харківську команду у четвертому раунді відбіркового турніру Ліги Чемпіонів.

У майбутньому поєдинку двораундового протистояння кваліфікації Ліги Чемпіонів між "Металістом" та ПАОКом букмекери впевнені в успішному виході у наступний етап змагань харківської команди.

На цю подію контори пропонують поставити з коефіцієнтом 1,02, тоді як успіх ПАОКа котирується з показником 13, перемога харків'ян у матчі - 1,47, нічия - 4,20. А ось у команду з Салонік букмекери не вірять зовсім - на виграш коефіцієнт 7,45.

Нагадаємо, що у першій зустрічі у грецьких Салоніках "Металіст" впевнено здолав суперника 2:0. Для того, щоб ПАОК вийшов у четвертий раунд кваліфікації, йому необхідно перемагати харків'ян з різницею у три м'ячі.

Однак ця подія дуже малоймовірна - так вважають букмекери, бо навіть не пропонують ставити на таку впевнену перемогу греків. Зате виграш у два м'ячі оцінюється з показником 12. У цьому випадку греки можуть розраховувати на додатковий час.

Між тим, інформація про те, що ПАОК може не прилетіти до Харкова, була спростована приїздом грецького клубу на місце подій опівдні 6 серпня. Ввечері підопічні голландця Хуба Стевенса провели передматчеве тренування.

Стевенс зазначив, що головним завданням на матч вважає збереження своїх воріт у недоторканості - тоді, на його думку, грецькі футболісти постараються забити і перевести гру у додатковий час. Однак букмекери сумніваються в цьому - така подія котирується з показником 6.

Нагадаємо, що матч відбудеться 7 серпня о 20:00. !zn

Читайте також:

"Металіст" позбавлений бронзи сезону-2007/08 за договірний матч з "Карпатами"

За договірні матчі в Італії дискваліфікували 20 футболістів

Суркіс не має наміру продавати Хачеріді в "Шахтар"

У боротьбі за чемпіонство Прем'єр-ліги України-2013/14 букмекери впевнені у "Шахтарі"