UA / RU
Підтримати ZN.ua

Блохін вважає, що у "Динамо" - надлишок футболістів

Головний тренер "Динамо", підводячи підсумки Об'єднаного турніру, зазначив, що, незважаючи на перемоги у міжсезоння, йому доведеться розлучитися з низкою гравців.

Після перемоги над "Спартаком", яка дозволила киянам посісти перше місце на Об'єднаному турнірі, Олег Блохін, зазначив, що його команда тільки місцями показувала хороший футбол. Все - через різни ступінь підготовки, а також через велику кількості футболістів у "Динамо".

"Нам треба визначатися зі складом. У команді 25 осіб. З такою кількістю гравців я працювати не вмію. Від деяких будемо відмовлятися, когось віддамо в оренду. У нас надлишок футболістів, і декого ви в сезоні не побачите", - зазначив наставник.

"Нам вдалося перемогти, показавши у певні моменти хороший футбол. Але поки команда не готова на всі 90 хвилин. Гравці знаходяться у різній мірі готовності. Важливо, що з'явилася конкуренція за місце у складі, і всім, незалежно від імен, треба буде задуматися про те, щоб потрапляти у заявку", - додав Блохін.

Нагадаємо, що кияни здолали "Спартак" 2:1, коли по голу за тайм забили новачок Ленс і один з ветеранів команди Олег Гусєв. Спартаківці ж змогли відповісти лише у доданий суддею час.

Коментуючи перемогу, Блохін зазначив, що гра з москвичами була схожа на товариську, але при цьому вона і ще три матчі, які його підопічні провели на турнірі, допомогли йому в підготовчий період.

"Зізнатися, настільки короткий підготовчий період у мене в практиці вперше. Оцінку, напевно, треба виносити вже по ходу сезону. З моєї точки зору, загострення боротьби було вище, ніж якщо б ми грали десь у Швейцарії без глядачів і незрозуміло з ким. Та й глядачам, ймовірно, було цікаво. У нас у складі з'явилися швидкісні футболісти. Команда стала швидше приймати рішення і в цілому грати швидше, але аритмія необхідна. Неможливо грати 90 хвилин в одному темпі", - підсумував Олег Володимирович.

Відзначимо, що "Динамо" за участь на турнірі отримало 1 мільйон доларів призових. Перший офіційний матч в рамках чемпіонату Прем'єр-ліги кияни проведуть 14 липня на домашньому стадіоні проти "Волині". !zn

Читайте також:

Суркіс пообіцяв народження феномену "Динамо" Блохіна" вже в найближчому сезоні

"Динамо" здійснило перший трансфер у міжсезоння, посиливши атаку

Алієв не скористався своїм шансом - він знову переведений у дубль