UA / RU
Підтримати ZN.ua

Блохін вважає, що матч із "Рапідом" можна було закінчити після першого тайму

Динамівський наставник після втраченої перемоги в матчі з австрійською командою виділив добре проведений відрізок у першій 45-хвилинці, помітивши, що пропускати на останніх хвилинах неприпустимо в будь-якій грі.

Після зустрічі в рамках Ліги Європи з австрійським "Рапідом" головний тренер "Динамо" Олег Блохін відзначив очевидне: його підопічні провели хороший перший тайм, але після перерви провалили гру. Якби його команда реалізувала всі моменти, можна було б завершувати матч після стартової 45-хвилинки, іронічно зауважив наставник.

"У перерві попереджали команду, що треба уважно зіграти перші 15-20 хвилин - і тоді зустріч буде протікати за колишнім сценарієм. Забивши перший м'яч, наш суперник відчув впевненість, у нього з'явилися моменти", - зазначив Блохін.

"Ми мали всі шанси довести справу до перемоги. А пропускати такий гол на п'ятій компенсованій хвилині - це вже занадто...", - поскаржився на пропущений на четвертій доданій арбітром хвилині гол.

Нагадаємо, що динамівці у виїзному матчі проти "Рапіда" пішли на перерву при рахунку 2:0, але потім дозволили суперникові зрівняти рахунок і втратили перемогу, а з нею і важливі три очки у турнірній таблиці.

Блохін вважає, що опонента надихнув швидкий м'яч, забитий на початку другого тайму.

"Якби "Рапід" не забив відразу після перерви - він б у гру нізащо не повернувся б. Хвилин десять у нього була перевага - здебільшого моральна. Потім нам вдалося-таки вирівняти гру. Але повторюся: пропускати на останній хвилині ми не мали права", - вважає фахівець.

Блохін не уникнув традиційних для себе штампів в аналізі гри, так і не зумівши відповісти на питання, чому "Динамо" виглядало так блідо в кінцівці поєдинку. Зокрема, на питання про самовіддачу дорогезних футболістів і вибір не дуже вдалого стартового складу, він сказав вже давно відому фразу: "Будемо розбиратися".

"Ми постараємося визначити, чому так сталося. А ціна...(динамівських легіонерів - прим. авт.) З такою ціною дійсно треба показувати певний рівень. Але не завжди вгадуєш з покупками. Скільки за кого заплатили - це не моя парафія. Якщо б я ще ці питання влазити став - ні на що більше часу не залишилося б", - підсумував Блохін.

Нагадаємо, що після нічиєї з "Рапідом" динамівці поділили 3-4 місця з "Рапідом", а в наступному турі Блохіну доведеться пройти нелегке психологічне випробування з швейцарським "Туном", який колись став фатальним для іншого динамівського тренера Леоніда Буряка. !zn

Читайте також:

Блохіна у Полтаві закидали біляшами

Бєланов знову захищає Блохіна, переклавши всю провину на футболістів

Фільм про Блохіна переміг на фестивалі спортивного кіно

Нігерієць Аруна врятував Блохіна від чергового фіаско - "Динамо" вирвало нічию у "Ворскли"