Поліцейський, який застрелив підлітка в Фергюсоне, змінив зовнішність і ховається

Поділитися
Поліцейський, який застрелив підлітка в Фергюсоне, змінив зовнішність і ховається Адвокат: За життя Вілсона були запропоновані винагороди © runews24.ru
За словами адвоката, поліцейський втік, залишивши недостриженним газон перед будинком.

Поліцейський Даррен Вілсон, який застрелив минулого літа в Фергюсоне (штат Міссурі, США) беззбройного 18-річного афроамериканця Майкла Брауна, змушений ховатися за погрози фізичної розправи над ним.

Як повідомив його адвокат Ніл Брантрейгер, буквально через кілька днів після того трагічного інциденту, Вілсону повідомили, що в інтернеті ведеться активний пошук його адреси. Через три години, зібравши кілька сумок з речами, він подався в біга". "Стали надходити погрози на його адресу. За його життя були навіть запропоновані винагороди", - розповів адвокат.

"Він змушений був залишити недостриженним газон перед будинком, який він приводив у порядок, коли йому повідомили цю новину", - заявив захисник телекомпанії CNN.

З тих пір, за даними Брантрэйгера, Вілсон постійно ховається, переїжджаючи з місця на місце. Зокрема, кілька днів він жив у квартирі одного з своїх юристів. Вілсону навіть довелося зробити деякі заходи для зміни зовнішності.

Раніше адвокат повідомив, що Даррен Вілсон піде з поліції Фергюсона.

24 листопада суд присяжних звільнив від відповідальності поліцейського Вілсона, який 9 серпня застрелив у Фергюсоні афроамериканського підлітка Майкла Брауна. У відповідь на це рішення суду в місті почалися протести. Протести пройшли в 38 штатах.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі