Війна в Україні: карта бойових дій станом на 27 травня

Інфографіка
Поділитися
Війна в Україні: карта бойових дій станом на 27 травня © Facebook/Генштаб ЗСУ
Британське Міноборони показало, де зараз відбуваються бої з російськими загарбниками.

Міноборони Британії опублікувало карту бойових дій в Україні станом на 27 травня. У своєму повідомленні пресслужба оборонного відомства зазначила, що незаконне повномасштабне вторгнення РФ до України продовжується.

Міністерство оборони Великої Британії / Twitter

Міністерство оборони Великої Британії / Twitter

За даними британської розвідки, сухопутні війська рф продовжують спробу оточити Сєвєродонецьк і Лисичанськ на Луганщині. Зокрема, нещодавно їм вдалось захопити кілька сіл на північний захід від Попасної. І хоча Росія тисне на Сєвєродонецькому напрямку, однак Україна зберігає контроль над кількома захищеними секторами, позбавляючи Росії повного контролю над Донбасом.

Крім того, за даними Генштабу ЗСУ, на Бахмутському напрямку росіяни намагаються порушити маршрути логістичного забезпечення наших військ та відрізати окремі підрозділи від основних сил.

Загалом, за минулу добу, силами ЗСУ на Донецькому та Луганському напрямках було відбито дванадцять атак російської армії, знищено один танк, п’ять артилерійських систем, п’ять одиниць бойової броньованої техніки та п’ять автомобілів. Підрозділами протиповітряної оборони було збито ворожий вертоліт Ка-52, крилату ракету та БпЛА типу «Орлан-10».

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі