Компанія "Укрзалізниця" розпочала тестове впровадження повноцінних гарячих обідів у кількох пасажирських потягах.
Як повідомляється на офіційному каналі компанії в Telegram, нововведення діє на рейсах №351/352 Київ – Кишинів, №95/96 Київ – Рахів, №29/30 Київ – Ужгород та №4/3 Запоріжжя – Ужгород.
Автором меню виступив український шеф-кухар Євген Клопотенко. Усі страви готуються та заморожуються за інноваційною технологією, яка дозволяє зберігати їхній смак і свіжість після розігрівання.
Серед запропонованих страв:
- карпатські деруни;
- омлет із житомирських яєць;
- курка з подільською картоплею та овочами;
- кримськотатарський плов із яловичиною.
Вартість гарячих обідів варіюється від 170 до 190 гривень за порцію.
У компанії зазначають, що після завершення тестового періоду збиратимуть відгуки пасажирів, щоб удосконалити меню.
"Після тестування ми проаналізуємо фідбек пасажирів та разом оберемо найкраще меню", ‒ йдеться в повідомленні.
Нагадаємо, "Укрзалізниця" організовує для дітей безкоштовні мандрівки новорічним ретро-потягом.