"Укрзалізниця" тестує гарячі обіди для пасажирів у поїздах: меню розробив Клопотенко

Фото
Поділитися
© Укрзалізниця/Telegram
Відгуки пасажирів допоможу обрати найкраще меню.

Компанія "Укрзалізниця" розпочала тестове впровадження повноцінних гарячих обідів у кількох пасажирських потягах.

Як повідомляється на офіційному каналі компанії в Telegram, нововведення діє на рейсах №351/352 Київ – Кишинів, №95/96 Київ – Рахів, №29/30 Київ – Ужгород та №4/3 Запоріжжя – Ужгород.

Автором меню виступив український шеф-кухар Євген Клопотенко. Усі страви готуються та заморожуються за інноваційною технологією, яка дозволяє зберігати їхній смак і свіжість після розігрівання.

Серед запропонованих страв:

  • карпатські деруни;
  • омлет із житомирських яєць;
  • курка з подільською картоплею та овочами;
  • кримськотатарський плов із яловичиною.

Вартість гарячих обідів варіюється від 170 до 190 гривень за порцію.

У компанії зазначають, що після завершення тестового періоду збиратимуть відгуки пасажирів, щоб удосконалити меню.

"Після тестування ми проаналізуємо фідбек пасажирів та разом оберемо найкраще меню", ‒ йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, "Укрзалізниця" організовує для дітей безкоштовні мандрівки новорічним ретро-потягом.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі