У Києві 30 відсотків закладів громадського харчування треба на деякий час закрити – Держспоживслужба

Поділитися
У Києві 30 відсотків закладів громадського харчування треба на деякий час закрити – Держспоживслужба Не у всіх ресторанчиках Києва все в порядку з санітарним станом
Госпродпотребслужба перевірила санітарний стан кафе і ресторанів столиці.

Фахівці Держспоживслужби провели перевірки санітарного стану об'єктів громадського харчування в Києві після масового отруєння суші в одному з ресторанів.

За результатами перевірки, 30% закладів повинні тимчасово припинити свою діяльність для проведення санітарних заходів і усунення недоліків, повідомляють "Українські новини" з посиланням на Держспоживслужбу

Як повідомлялося, в Києві було зареєстровано 23 випадки захворювання гострою кишковою інфекцією після вживання суші в ресторані "Суші Ленд".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі