Попри війну минулого року в Україні одружилося більше пар, ніж у 2021

Поділитися
Попри війну минулого року в Україні одружилося більше пар, ніж у 2021 © Facebook/Окрема добровольча чота "Карпатська Січ"
В Мін'юсті розповіли, скільки шлюбів зареєстрували в Україні протягом березня-грудня.

Минулого року в Україні одружилося більше пар, ніж у 2021, повідомили в Міністерстві юстиції. Відомство повідомило  без врахування повної статистики із тимчасово окупованих територій Донецької, Луганської та Херсонської областей

«Адже у 2022 році в Україні одружилися 198 332 закохані пари (протягом березня-грудня). А це на 7 654 більше, ніж за аналогічний період попереднього року», – йдеться у повідомленні. 

Водночас за той самий період 2021 року в Україні зареєстрували 190 678 шлюбів.

На деокупованих українських територіях продовжується життя, а українці прагнуть створювати сім’ї навіть на лінії фронту. Відділи Державної реєстрації актів цивільного стану (ДРАЦС) наразі не мають можливості реєструвати шлюби на територіях ведення активних бойових дій. У Мінреінтеграції розповіли, як побратися на передовій.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі